3 Comments

Tydligt bevis på vänsterns beröringsskräck är väl Gudrun Scymans uttalande i debatten i SVT mot ungdvenskarnas vise ordförande Denice Westerberg. Hon avisar utan att blinka att det skulle finnas ett samband mellan Rutten kvinnosyn homofobi och hbtq hat och invandrng från mellanöstern.

Självsäkert förklarar hon (nedlåtande) att det är ett problem bland nationalister och högerextremister.

Expand full comment

Ja det är som vanligt helt ok för vissa att utrycka sin mening och åsikt, men helt förbjudet och otänkbart för andra enligt vissa “vänsterextrema”.

Hur har det nu blivit så kan ju vän av ordning undra, men jag vet så väl vad det är och vilka det är som både tillåter detta och svärmar emot och förföljer oliktänkande.

Nu är det ju så att vi har fått ta emot väldigt många från just Afrikas Horn

SCB 2023

Eritrea

Etiopien

Somalia

Sudan

mfl.

Funderingarna går ju i vissa mönster, hur kommer det sig att de som har en trångsynt inställning till HBTQ mfl. har rymt från sitt hemland för att det inte passade längre där, men när de kommer hit så vill de ändra så att det blir så som det land de flydde ifrån?

Det är helt ologiska och bevisligen så saknar de kunskap och insikt samt utbildning, det har ju visat sig i många utredningar att just personer från Afrikas horn har osedvanligt lågt IQ och flickor har lägst av de alla.

Detta tros beror på att de anses som mindre värda och får därför sämre mat än pojkarna och blir där med mindre näring till hjärnan.

Nu är ju detta inte mina ord utan det är läkare och forskare som säkerställt den datan jag läser och förmedlar, det kan vara så enkelt Joakim att de helt enkelt saknar förmåga att ta till sig information och kritiskt tänkande.

Utan lyssnar på sin lokala Imam och rättar sig efter det.

Även Sverige har nu med invandringen sjunkit under 100 i IQ

Afrikas horn har ett genomsnitt på 65 i IQ det är ungefär det som krävs för att kunna gå upprätt, att ställa frågor och förvänta sig något annat än det svaret du fick var nog lite förmätet, så man ropar får man svar...

källa: https://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

Expand full comment

Nu tror jag du Joakim missförstått det hela.

Det är ju deras kultur.

Det är ju därför vi betalar miljoner till deras etniska, religösa organisationer, för att de ska lära oss deras kulturer. 😉

Expand full comment