joakimlamotte.se
LIVE med Lamotte
13 "Jag drogs som en fluga till döden"
1
0:00
-1:26:21

13 "Jag drogs som en fluga till döden"

Dagens podd är en exklusiv intervju med Sara från Dumpen om hennes trasiga uppväxt, arbetet med att skydda barn och hur det känns att bli stämd för grovt förtal efter att ha avslöjat en polisanställd.
1

Sara Nilsson har blivit utsatt för övergrepp, kidnappning och våldtäkter. Hon har sålt sex, gjort självmordsförsök och missbrukat heroin och amfetamin. Idag är hon ren från droger och jobbar tillsammans med Patrik Sjöberg för att motverka övergrepp mot barn. För det arbetet har hon blivit både hyllad och kritiserad. Nu är hon dessutom stämd för grovt förtal efter att ha avslöjat en polisanställd som sexchattade med barn.

I veckans podd får du ta del av hennes brutala och fascinerande livshistoria. Vi tar även upp lögnerna som tidningen Dagens ETC sprider om Dumpen. Lyssna gärna och säg vad du tycker.


Tack för att du besöker den här sidan. Vill du stödja oberoende journalistik får du gärna bli prenumerant. / Joakim Lamotte

Bli prenumerant

Observera att artikelkommentarer inte förhandsgranskas av redaktionen och betraktas inte som redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 Comment
joakimlamotte.se
LIVE med Lamotte
Journalistik och debatt av Joakim Lamotte. För hela avsnitt skapa en prenumeration på: www.joakimlamotte.se/subscribe